Rabu, 13 Agustus 2014

închiriere carte este

Apariția cărții audio sa întâmplat în urmă cu peste 35 de ani la începutul anilor 1970. Inițial, cele mai frecvente locul unde ai gasit cărți audio a fost la biblioteca publică. De obicei, ai putea asculta la cartea numai în bibliotecă, unde au avut echipamentul necesar bandă de joc. La început aceste înregistrări au fost de multe ori doar o calitate medie, dar în câțiva ani, ca urmare a popularității în creștere, mulți editori au început să producă cărți audio mult mai mari de calitate.

Ca majoritatea bibliotecilor publice și municipale au avut puține resurse pentru a cumpăra aceste cărți audio catalogul lor de titluri disponibile au fost inițial destul de mici. Pentru a satisface apetitul tot mai mare al publicului pentru cărți audio, un număr mare de grupuri de închiriere a început să răsară peste tot, oferind o gamă mult mai largă de titluri.

Inchirieri de carte audio sunt asemanatoare cu cluburi de carte audio, dar ele sunt în măsură să ofere clienților acces nelimitat la literalmente mii de diferite cărți audio. Clientii sunt oferite posibilitatea de a avea de închiriere lor carte audio de pe un CD, fie sau bandă. Ei pot alege apoi dintr-o gamă de servicii în cazul în care ratele de închiriere poate varia în funcție de durata de închiriere sau prin cărți audio închiriate sunt returnate, de exemplu, prin poștă sau în persoană.

Audio Închirieri de carte - Delight unui călător

Cei mai multi oameni sunt deja familiarizați cu servicii de închiriere, inițial pentru video și mai multe astfel de DVD-uri in aceste zile. Există unele grupuri destul de interesante care ofera inchirieri de carte audio, unul în special, are un mod destul de unic în care se face foarte ușor de utilizat de servicii prietenoase. Aceasta companie este specializata in distribuirea de cărți audio sale către clienți prin intermediul centrelor de călătorie situate pe cele mai multe autostrăzi americane majore. Printre clientii sai fideli sunt șoferii de camioane, persoane de vânzare, precum și călătorii frecvente. Conceptul lor este foarte inteligent, deoarece vă permite să închirieze cartea audio la un loc și să-l returneze la un alt centru de călătorie în altă parte în țară. De exemplu, ați putea închiria în mod eficient un roman Stephen King în New York, pentru a asculta de pe CD player auto pentru unitatea de timp în California și atunci când ați terminat tocmai ați pop în cel mai apropiat centru de călătorie.

Acest tip de serviciu audio de închiriere carte este deosebit de util în cazul în care nu aveți acces la internet și nu se poate descărca cartea audio vă interesează. Inchirieri de carte plus audio pot fi luate în formatul casetei vechi, ceva ce nu se poate obține de la o descărcare calculator.

O critică de inchirieri de carte audio, cu toate acestea, este unii clienți sunt în imposibilitatea de a termina asculta cărțile pe care le-au închiriat înaintea termenului de returnare, spre deosebire de download-uri pe care le puteți asculta în timpul tău liber. Uneori, cu carte audio inchirieri există, de asemenea, problema de a trebui să aștepte pentru copii de cărți deosebit de populare ca nu toate agențiile de închiriere au resursele necesare pentru stoc mai multe copii ale unor titluri. Deci, dacă sunteți pe cale se lanseze într-o călătorie lungă de ce nu treci si pe la centrul de turism locale și a verifica afară inchirieri de carte audio și atunci când ați terminat de ascultat doar o las la destinație.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar