Rabu, 13 Agustus 2014

e site-uri de bingo

Dacă sunteți în horoscoape, acest site bingo este pentru tine. Astro Bingo are astrolog de ​​renume mondial, Eugenia pe urmă, în calitate de invitat lor, pentru a da lecturi personale a fiecărui membru al comunității. E doar aici de două ori pe an, asa ca mai bine de înscriere și de captură apariție următor. Mai mult de cunoașterea steaua ta norocoasă, Astro Bingo oferă 3 tipuri de jocuri de bingo, fiecare cu jackpot-uri progresive. Costul de carduri variază de la £ 0,05 la 0,25 lire sterline cu un unul gratuit, dacă ați cumpărat 6 premii în joc aici nu sunt atat de mare avand in vedere există doar o cativa jucatori. Dar dacă sunteți în căutarea pentru șanse mai mari de a câștiga, vei primi cu siguranta aici. Jucatori mai putin, mai multe sanse de castig!

O caracteristică frumos de pe acest site este faptul că ea dă un semn gratuit de 5 lire sterline bonus o dată vă înregistrați. Puteți folosi pentru a încerca jocurile lor de bingo. Cu toate acestea, trebuie să depună mai întâi dacă vă întreb pentru o plată. Suma minimă de depozit este de £ 10 cu 105% bonus de depozit de noi membri. Depozite următoare va jual obat rematik murah fi compensată cu un 35% -65% bonus. Asta-i o mulțime de ore de joc la Astro Bingo! Și pentru a vă asigura te vei distra continuu la site-ul lor, Astro Bingo va rabat de 50% puncte comp de ultima depozit în cazul în care soldul contului dvs. este mai mic decât 1,00 lire sterline. Asta-i treaba £ 30.00 puncte comp în contul dvs.!

Astro Bingo oferă, de asemenea, eGift, în cazul în care trimite sau primi credite pentru un alt cont. Asigurați-vă că introduceți contul destinatarului corect atunci când face acest lucru, deoarece site-ul nu va fi trasă la răspundere pentru orice trimite greșit de credite. Aceasta este o caracteristică de mare care nu este de obicei pe alte site-uri de bingo. Astro Bingo cu siguranță știe cum să ajute membrii lor și au mai distractiv. În afară de asta, ei au o pagină comunitate unde puteti vedea profilele membrilor cu fotografiile lor, un Hall of Fame, si marturie câștigător.

Există o mulțime de motive pentru a juca la Astro Bingo. Ei au diverse promotii, inclusiv o excursie la Orlando, Florida. Tot ce trebuie să faci este să joci la ora specificată, și să fie cel norocos pentru a avea o sansa de a castiga aceste premii incitante. Puteți câștiga de asemenea, puncte de la depozite, pe care le puteți schimba pentru credite de bingo, tricouri, cani sau ceasuri. Deci, ține la joc și actualizarea contului dvs.! Acestea oferă, de asemenea, puncte comp speciale de ziua de naștere o dată ce s-au alăturat.

Oferte Alte jocuri Astro Bingo sunt sloturi, de poker și keno. Politica lor de retragere este oarecum complicat, cu o zi programată de a încasa de bingo și jocuri de cazino. Cu toate acestea, cu toate serviciile lor prezentate, un aspect foarte curat, si usor de navigat site-ul, și cu un birou de 24/7 de ajutor și prietenos moderatori de chat, va fi întotdeauna un câștigător la Astro Bingo!

Tidak ada komentar:

Posting Komentar